Jäsenedut

VMT ry:n jäsenedut

Yhdistyksen jäsenenä sinulla on oikeus Insinööriliiton jäsenetuhin, joita ovat mm. Insinööri-lehti, työsuhdeasioiden neuvonta, urapalvelut ja koulutukset, kattava työelämän ja vapaa-ajan vakuutuspaketti, yksityiselämän oikeusasioiden neuvontapalvelut, sekä alennuksia pankkipalveluista, polttoaineesta ja lomamökeistä.

Insinööriliitto on neuvotellut jäsenille myös vapaaehtoisista vakuutuksista tuntuvat alennukset. Esimerkiksi henkivakuutus, joka voidaan myöntää itsellesi ja puolisollesi, on Suomen edullisin (hintavertailu 9/2016). Insinööriliiton neuvottelema alennus on 65,1% normaalihintaisesta henkivakuutuksesta.

Tutustu myös IL:n esittelemään kuukauden etuun.

Jäsenyys MAKLI ry:ssä

VMT ry on MAKLI ry:n (Maanmittausalan ammattikorkeakoulu- ja opistoteknisten liiton) jäsenjärjestö. Tämän jäsenyyden kautta VMT:n jäsen saa mm. Maankäyttö-lehden neljä kertaa vuodessa sekä on oikeutettu edullisempaan osallistumismaksuun Maanmittauspäiville.

Työttömyyskassan jäsenyys

Yhdistyksen kautta on mahdollista liittyä JATTK-työttömyyskassaan. Kassan jäsenyys mahdollistaa ansiosidonnaisen päivärahan hakemisen työttömyyden ajalta, mikäli työssäoloehdot täyttyvät.

Katso myös seuraava välilehti Edunvalvonnastamme!